Reincat

EMPRESA

Missió.
Reincat es una empresa que neix amb vocació de ser líder al sector de la gestió de residus industrials y de l'automoció. Oferint una Gestió Integral de Qualitat y amb el nostre objectiu fonamental de fomentar el desenvolupament sostenible dels sectors industrial y de serveis, aportant valor al nostres clients y proveïdors.

Visió.
Reincat aposta per el creixement continuat y la innovació, adaptant-se als canvis de l'entorn en el que desenvolupa la seva activitat, millorant dia a dia el seu servei i treballant per una industria y serveis mes sostenibles. En Reincat creiem que s'ha d'aprofitar al màxim els recursos del que disposem y reutilitza aquells que poden tenir innumerables vides útils, como el metalls, vidre, plàstics, etc.
La nostra meta és convertir-nos en un referent del sector de la gestió i recuperació de residus especials.
 
Per a la consecució de la seva missió / visió Reincat compta amb un equip de professionals degudament format i orientat al servei de gestió de residus, dotat dels mitjans necessaris perquè aquesta activitat es desenvolupi amb la major comoditat i eficàcia per a tots els agents involucrats: treballadors , clients, proveïdors, etc.
 
Ubicacions.
Recuperació Integral de Catalunya, S.L.
Avda. Antoni Gaudí, 72
08191 Rubí 
Barcelona

+ NOTÍCIES

+ DESCÀRREGUES

Recogidas 902 106 227
Twitter de Reincat
Facebook de Reincat
Imprimir
Enviar un missatge
Empresa autorizada por:
Gremi de Recuperació de Catalunya
Agència de Residus de Catalunya
Generalitat de Catalunya. Departament de Medi Ambient i Habitatge
Empresa miembro de:
ANGEREA. Asociación Nacional de Gestores de Residuos de Automoción